Paus Bonifatius IX

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bonifatius IX
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan Piero Tomacelli
Wiwit mengku 2 November 1389
Dumugi 1 Oktober 1404
Dipunrumiyini Urban VI
Dipunlajengaken Innosentius VII
Miyos ±1356
Naples, Italia
Séda 1 Oktober 1404
Roma, Italia
Paus kanthi nami Bonifatius sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Bonifatius IX (Naples Italia, ±1356Roma, Italia, 1 Oktober 1404) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1389-1404).

Panjenenganipun asma aslinipun Piero Tomacelli



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Bonifatius_IX&oldid=817191"