Paus Bonifatius IV

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bonifasius IV
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan 'mboten dipunmangertos
Wiwit mengku 15 September 608
Dumugi 25 Mei 615
Dipunrumiyini Bonifasius III
Dipunlajengaken Adeodatus I
Miyos ±550
Valeria, Italia
Séda 25 Mei 615
Roma, Italia
Paus kanthi nami Bonifasius sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Bonifasius IV550-25 Mei 615) ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 15 September 608 dumugi 25 Mei 615.


Dipunrumiyini
déning:
Bonifasius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Adeodatus I


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Bonifatius_IV&oldid=817063"