Paron

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paron
Gambar:Blacksmith at work02 less contrast.jpg
Wesi panas digembleng ono ing paron

Paron dadi piranti wajib tumrape pandhe wesi. Piranti iki wujud kothakan kang atos lan ing kono wesi kang panas digembleng lan dibentuk kanthi cara dithuthuki nganggo palu wesi. Umume paron kagawe saka wesi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paron&oldid=834093"