Park Ha Sun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Park Ha Sun
Park Ha Sun ing fil Dong Yi

'Park Ha Sun (lair 22 Oktober 1987) yaiku aktris saka Korea Kidul. Dheweke main dadi Ratu Inhyeon, ing drama sajarah Korea Dong Yi.[1]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.dramabeans.com Park Ha Sun cast as queen ing Dong Yi (kaundhuh tanggal 31 Juli 2010)

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Park_Ha_Sun&oldid=831630"