Paris Saint-Germain FC

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paris Saint-Germain
Logo Paris Saint-Germain FC
Jeneng pepak Paris Saint-Germain Football Club
Julukan PSG, Paris SG,
Biru dan merah (Les Rouge-et-Bleu),
Para Paris (Les Parisiens)
Diadegaké 12 Agustus 1970
Stadion Stadion Parc des Princes,
Paris, Perancis
(Kapasitas: 48.713)
Sing duwé Otoritas Investasi Qatar
Presiden Nasser Al-Khelaifi
Manajer Carlo Ancelotti
Liga Ligue 1
2011–12 ke-2, Ligue 1
Situs wèb Situs web resmi klub
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Kostum kandhang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Kostum tandhang

Paris Saint-Germain Football Club utawa kang dikenal kanthi jênêng PSG yaiku sawijining klub bal-balan Perancis kang main ana ing Ligue 1, Perancis. Markasé ana ing Paris, Perancis. Klub iki diadhêkaké ana ing taun 1970.

Wiwit Februari 2013 David Beckham gabung marang tim iki lan dikontrak dugi 5 wulan lan gajinipun disumbangaké kanggé amal. [1]

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Daptar pemain[sunting | sunting sumber]

Skuat utama[sunting | sunting sumber]

Per 14 Februari 2013.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Flag of Prancis GK Nicolas Douchez
2 Flag of Brasil DF Thiago Silva (kapten)
3 Flag of Prancis DF Mamadou Sakho
5 Flag of Pantai Gadhing DF Siaka Tiéné
6 Flag of Prancis DF Zoumana Camara
7 Flag of Prancis MF Jérémy Ménez
10 Flag of Swédia FW Zlatan Ibrahimovic
11 Flag of Argentina FW Ezequiel Lavezzi
13 Flag of Brasil DF Alex
14 Flag of Prancis MF Blaise Matuidi
16 Flag of Prancis GK Alphonse Aréola
17 Flag of Brasil DF Maxwell
No. Pos. Jeneng
19 Flag of Prancis FW Kévin Gameiro
20 Flag of Prancis MF Clément Chantôme
22 Flag of Prancis DF Sylvain Armand
23 Cithakan:Country data NLD DF Gregory van der Wiel
24 Flag of Italia MF Marco Verratti
26 Flag of Prancis DF Christophe Jallet
27 Flag of Argentina MF Javier Pastore
28 Flag of Italia MF Thiago Motta
29 Flag of Brasil MF Lucas Moura
30 Flag of Italia GK Salvatore Sirigu
32 Flag of Inggris MF David Beckham
40 Flag of Prancis GK Ronan Le Crom

Disilehaké[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

Cathêtan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ David Beckham - Paris Saint-Germain , Paris Saint-Germain.
  2. ^ "Effectif et staff", PSG.fr. diaksès tanggal 2013-02-14. 

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Ligue 1

Anggota G-14

Flag of the Netherlands.svg Ajax | Flag of England.svg Arsenal | Flag of Spain.svg FC Barcelona | Flag of Germany.svg Bayer Leverkusen | Flag of Germany.svg Bayern Munich

Flag of Germany.svg Borussia Dortmund | Flag of the Netherlands.svg PSV Eindhoven | Flag of Italy.svg Internazionale | Flag of Italy.svg Juventus

Flag of England.svg Liverpool | Flag of England.svg Manchester United | Flag of Italy.svg AC Milan | Flag of France.svg Lyon | Flag of France.svg Marseille

Flag of France.svg Paris Saint-Germain | Flag of Portugal.svg FC Porto | Flag of Spain.svg Real Madrid | Flag of Spain.svg Valencia