Parangloe, Gowa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Parangloe

Peta lokasi Kecamatan Parangloe
Provinsi Sulawesi Kidul
Kabupatèn Gowa
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Parangloe iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Gowa provinsi Sulawesi Kidul Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  • Désa: Belabori · Belapunranga · Bontokassi · Borisalo · Lonjoboko
  • Kelurahan: Bontoparang · Lanna
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Parangloe,_Gowa&oldid=811411"