Parafiletik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Reptiles are a paraphyletic group. The group can be made monophyletic by including the birds (Aves).
Comparison: monophyly = yellow, polyphyly = red, paraphyly = aqua
Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Parafiletik ing KamusWiki.

Jroning phylogenetics, sawijining klompok organisme dianggep parafiletik yèn klompok iki ngandhut leluhur sing padha most recent common ancestor nanging ora ngandhut kabèh sipat katurunan saka leluhur kasebut.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Kutipan[sunting | sunting sumber]

Umum[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Parafiletik&oldid=821705"