Pantai Kasuari, Asmat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Distrik Pantai Kasuari

Peta lokasi Distrik Pantai Kasuari
Provinsi Papua
Kabupatèn Asmat
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Kampung/kelurahan

Distrik Pantai Kasuari iku salah sijining distrik (setingkat karo kecamatan) neng Kabupatèn Asmat provinsi Papua, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Pantai Kasuari, Asmat

 
Kabupatèn Asmat, Papua
Lambang Kabupatèn Asmat

Distrik: Agats | Akat | Atsy | Fayit | Pantai Kasuari | Sawaerma | Suator

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia