Pangatikan, Garut

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Pangatikan
Kabupaten
Garut
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Pangatikan iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Garut, Jawa Barat.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Garut
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pangatikan,_Garut&oldid=806074"