Panganggo:Zwobot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

This is an automated python bot run by de:Benutzer:Head. It is used to add and correct interwiki links.

de:Benutzer:Zwobot

If you have any questions, you can write to de:Benutzer Diskussion:Zwobot in English or in German.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Zwobot&oldid=68858"