Panganggo:YonaBot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

This is an interwiki robot run by commons:User:Yonatanh from the Hebrew Wikipedia. If you have any questions, please leave a message on this talk page.

Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Yonatan rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Please translate this page.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:YonaBot&oldid=429806"