Panganggo:Vale maio

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikipedia:Babel
it Questo utente ha una conoscenza da madrelingua dell'Italiano.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi