Panganggo:Urhixidur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Urhixidur.

Yayasan Wikimedia
Informasi Babel Panganggo
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-5 This user has professional knowledge of English.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni).
Panganggo miturut basané
art-tsolyáni-1 Màsuntsólukoi trashóm chidóm tla tsolyáni.


Interwiki[sunting | sunting sumber]

kaca pribadi (Basa Inggris)