Panganggo:TottyBot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

This is a robot run by Kang Iwan.

Please use my talk page if you want to contact me.

This is a pywikipedia bot for interactively correcting Interwiki-links.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:TottyBot&oldid=429797"