Panganggo:SassoBot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Djsasso rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Owned and operated by en:User:Djsasso an admin on English and Simple English Wikipedia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:SassoBot&oldid=672047"