Panganggo:PixelBot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikipedia:Babel
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Pixelfire rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:PixelBot&oldid=797587"