Panganggo:Jon Harald Søby

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikipedia:Babel
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi
Cithakan:User no
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User nn-3Cithakan:User sv-3Cithakan:User da-2
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Cithakan:User eo-1
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Cithakan:User ro-1Cithakan:User sw-1

I am Jon Harald Søby.