Panganggo:GilliamJF

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
American Flag with trees and buildings.jpg
en This user is a native speaker of English.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:GilliamJF&oldid=64687"