Panganggo:Ezagren

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi
id Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia

Nama akun saya Ezagren. Saya berdomisili di Kutha Samarinda. Silakan kunjungi halaman pengguna saya di WBI.

Kontribusi saya di sini (kemarin-kemarin) kebanyakan mencakup menambahkan interwiki id di Wikipedia basa Jawa. Tetapi, tidak menutup kemungkinan saya dapat berkontribusi di Wikipedia basa Jawa ini.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Ezagren&oldid=475305"