Panganggo:Eivindgh1Javanese (Indonesia)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikipedia:Babel
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi
Cithakan:User no
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User da-2Cithakan:User nn-2Cithakan:User sv-2
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.