Panganggo:Bogitor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikipedia:Babel
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi
pl Język polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.

My userpage on polish Wikipedia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Bogitor&oldid=125503"