Panganggo:Bennylin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aerlinn in Edhil o Imladris.png


id Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-4 This user speaks English at a near-native level.
jv-3 Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawi.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Bennylin&oldid=881159"