Panganggo:Albambot

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning 알밤한대 rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panganggo:Albambot&oldid=207892"