Panasonic Gobel Awards

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Panasonic Gobel Awards
panasonic gobel awards 2011
Format Penghargaan televisi
Negara Indonesia
Gunggung épisode 14
Prodhuksi
Produser eksekutif Drs. Thayeb Mohammad Gobel
Mr. Konosuke Matsushita
Durasi 180menit
Siaran
Saluran asli Indosiar, RCTI
MNCTV, Global TV
Tayang perdhana 1997 – 2011
Pranala jaba
Situs resmi

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.