Pananggalan surya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pananggalan Surya utawa Kalèndher Solar iku sawijining pananggalan sing tanggalé nuduhaké posisi bumi jroning révolusi ngubengi srengéngé (utawa sacara ekivalèn posisi srengéngé mubeng ing angkasa).

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pananggalan_surya&oldid=822578"