Paliyan, Gunung Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Paliyan
Kabupaten
Kabupaten Gunung Kidul
Camat
---
Wewengkon
58.070.000 Ha
Pedunung
33.361 jiwa
Desa/Kelurahan
7/---

Kecamatan Paliyan iku salah siji kecamatan ing kabupaten Gunung Kidul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia. Kecamatan Paliyan wewatesan ing sisih lor karo kecamatan Playèn, ing sisih wétan karo kecamatan Wanasari, ing sisih kidul karo kecamatan Saptasari lan ing sisih kulon karo kecamatan Panggang.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Paliyan Gunung Kidul, Jawa Tengah

Kelurahan: Giring | Grogol | Karangasem | Karangduwet | Mulusan | Pampang | Sodo


KCategori:Kabupatèn Gunung Kidul