Palembayan, Agam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Palembayan

Peta lokasi Kecamatan Palembayan
Provinsi Sumatra Kulon
Kabupatèn Agam
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Palembayan iku Kecamatan ing Kabupatèn Agam, Sumatra Kulon, Indonesia.

Désa/Kalurahan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Palembayan,_Agam&oldid=815453"