Pagani Zonda C12

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pagani Zonda
Pagani Zonda
Prodhusèn Pagani
Mangsa sajroning produksi 1999–2011
Perakitan Modena, Italy
Modhèl sawisé Pagani Huayra
Klas Sports car
Wangun rangka 2-seat Berlinetta
2-seat Spider
Layout Rear mid-engine, rear-wheel drive
Mesin 6.0 L V12 (1999–2000)
7.0 L V12 (2000–2002)
7.3 L V12 (2002–2011)
Transmisi 5-speed manual (1999–2000)
6-speed manual (2000–2009)
6-speed semi-automatic (2009–2011)
Let sumbu rodha 2.730 mm (107.5 in)
Dawa 1999–05: 4.395 mm (173.0 in)
2005–11: 4.435 mm (174.6 in)
Amba 2.055 mm (80.9 in)
Dhuwur 1999–05: 1.151 mm (45.3 in)
2005–11: 1.141 mm (44.9 in)
Bobot kothong 1.250 kg (2,756 lb) (dry) 1999–2005
1.230 kg (2,712 lb) (dry) 2005–2009
1.210 kg (2,668 lb) (dry) 2009–2011

Pagani Zonda yaiku montor sport sing nduwèni mesin prodhuksi saka Pagani ing Italia. Debut mroduksi ing taun 1999 lan dipungkasi ing taun 2011. Nganti Juni 2009, 206 Zonda uwis dibangun, kalebu uga panggon ujiné. Kaloro coupe 2-linggihan lan vèrsi konvèrsi uwis bisa. Konstruksi utamané saka serat karbon.[1] Pirang-pirang tèknik Zonda wiwitan dilakokaké déning juwara siji Formula Siji, yaiku Juan Manuel Fangio.[1] Monor iku wiwitané diwènèhi jeneng Fangio F1, ananging, sakwisé dhèwèké mati dianggo jeneng panggonan ing Argentina.[1]

Ikhtisar[sunting | sunting sumber]

Zonda C12[sunting | sunting sumber]

Zonda C12 miwiti debuté ing Geneva Motor ing taun 1999. Iki didukung mesin kang nduwèni kapasitas 5.987 cc (365 cu in) Mercedes-Benz M120 V12 sing mrodhuksi 389 hp (290 kW; 394 PS) ing 5200 rpm lan £ 420 · ft (569 N · m) ing 3800 rpm sing mlebu ning gear-5 nganggo tranmisi manual gearbox.[2] C12 bantere bisa nganthi 60 mph (97 km / h) ing wektu 4,2 detik lan nganthi 100 mph (160 km / jam) ing wektu 9,2 detik. Percepatan nglewati seprapat mil yaiku 12,2 detik 123 mph (198 km / jam). Percepatan lateral ing skidpad yaiku 0,93 g, lan mobil bisa direm wiwit saka 60 mph (97 km / jam) di 110 kaki (34 m).[2]

Zonda S[sunting | sunting sumber]

Zonda S nganggo mesin 7010 cc (428 cu in) versi mesin AMG-tuned sing bisa ngasilakake 550 PS (405 hp kW/542). Iki bisa ndadekake batere mph (100 km / jam) ing wektu 3,7 detik, ngandhi 100 mph (160 km / jam) ing wektu 7,5 detik lan ngrampungaake seprapat mil ing wektu 11,3 detik. Percepatan lateral ing skidpad yaiku 1,18 g (11,6 m / s ²), bisa ngasilake banter paling dhuwur 208 mph (335 km / jam), lan nduweni rega US $ 350.000.[2] Zonda S nduweni modhel fitur irung dhawa, flap ning sisih mburi kanggo ningkatake aerodinamise, kluster lampu biru, lan knalpot. Zonda S namung diprodhuksi 15 mobil.

Zonda S 7.3[sunting | sunting sumber]

Zonda S 7.3 taun 2002 digunakake, luwih gedhé nganggo mesin V12 7.3 L nggusur (445 cu in) digawe lan diprodhuksi déning Mercedes-Benz AMG sing mrodhuksi 547 hp (408 kW; 555 PS) lan £ 553 · ft (750 N · m ), supaya bisa ngontrol traksi lan ABS digawé standar. Mobil iki diklaim bantere saka 0 nganthi 62 mph (100 km / jam) ing wektu 3,7 detik sing bantere paling dhuwur yaiku 208 mph (335 km / jam).[2] ing sasi Februari 2003 majalah otomotif Inggria Evo nyoba ngecek banteré montor iku mlaku ing Autobahn lan ngandaraké yèn top speed-é 208 mph (335 km / jam).[2]

cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)www.pagani.com(diundhuh 23 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d e (en)www.supercars.net(diundhuh 23 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pagani_Zonda_C12&oldid=831724"