P-Man

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

P-Man yaiku serial televisi kang ditayangake dèning TVRI Bandung kawiwitan tanggal 11 Maret 1987 nganthi tanggal 23 Agustus 1993 saben dina Senin nganthi Jumat tabuh 18:30 - 19:00 WIB, Indosiar miwiwti siaran mangudhara adicara P-Man ing tanggal 11 Januari nganthi 29 Desember 1995 saben dina Senin nganthi Jumat tabuh 16:30 - 17:00 WIB banjur pindah dadi tvOne saben dina tabuh 04:00 nganthi 04:30 WIB dadi salah sijiné pambuka siaran adicara ing tvOne sabanjuré lagu kebangsaan lan station ident kasusul adicara program brita esuk kanthi format adicara sarapan lan dilanjutake dèning adicara Kabar Pagi saben dina tabuh 04:30 nganthi 06:30 WIB.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=P-Man&oldid=882092"