Péter Crouch

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peter Crouch
Peter Crouch.JPG
Peter Crouch nalika esih main nang Liverpool
Informasi pribadi
Jeneng pepak Peter James Crouch
Tanggal lair 30 Januari 1981 (umur 33)
Papan lair Macclesfield, Inggris
Dhuwur ft 8 in (2.03 m)[1][2]
Posisi pamain Striker
Informasi klub
Klub saiki Tottenham Hotspur
Nomer 15
Karir remaja
1995–1998 Tottenham Hotspur
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1998–2000 Tottenham Hotspur 0 (0)
2000 Dulwich Hamlet (loan) 6 (1)
2000 IFK Hässleholm (loan) 8 (3)
2000–2001 Queens Park Rangers 42 (10)
2001–2002 Portsmouth 37 (18)
2002–2004 Aston Villa 37 (6)
2003 Norwich City (loan) 15 (4)
2004–2005 Southampton 27 (12)
2005–2008 Liverpool 85 (22)
2008–2009 Portsmouth 38 (11)
2009– Tottenham Hotspur 72 (12)
Total 362 (99)
Tim nasional
2002–2003 England U21 6 (1)
2006 England B 1 (0)
2005– England 42 (22)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 06:59, 23 June 2011 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 16:00, 26 February 2011 (UTC)


Peter James Crouch (lair 30 Januari 1981 ing Macclesfield, Inggris) inggih menika pemain bal-balan saking negari Inggris. Samenika Crouch main ing klub saking Inggris, Tottenham Hotspur lan tim nasional Inggris.[3] Crouch nggadhahi posisi minangka penyerang.[3] Peter Crouch miwiti karieripun ing jagad bal-balan nalika latian ing Tottenham Hotspur.[3] Salajengipun, Crouch main ing klub Portsmouth, Aston Villa, Southamton, lan Liverpool. Crouch wangsul malih dhateng klub Tottenham Hotspur. [3]

Peter Crouch nate dados top scorer nomer kalih ing adicara Liga Champions UEFA taun 2006 / 2007 sasampunipun pemain bal saking AC Milan, Kaka.

Biografi[sunting | sunting sumber]

Crouch lair ing Macclesfield, Cheshire, ananging kulawarganipun pindah dhateng Singapura nalika Crouch nembe umur setunggal taun. Kulawarganipun manggen ing Singapura sadangunipun tigang taun. Sasampunipun tigang taun, lajeng wangsul malih ing Inggris. Nalika taksih rumaja kinten-kinten umur sedasa taun, Crouch sampun saged main bal.[4]

Karier klub[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "At 6ft 7ins it's not always easy to squeeze into sports cars or supercars.". Crouch set to score World Cup double with Hyundai. Easier cars. 12 May 2006. http://www.easier.com/11959-crouch-set-to-score-world-cup-double-with-hyundai.html. Retrieved 3 January 2011.
  2. ^ Taylor, Graham (20 July 2005). "A tall tale". BBC Sport. http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/internationals/4540025.stm. Retrieved 6 April 2011.
  3. ^ a b c d (en)Are we addicted to Peter Crouch? dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  4. ^ (en)[1] dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  5. ^ a b c d e f g (en)[http://www.englandfootballonline.com/TeamPlyrsBios/PlayersC/BioCrouchP.html Peter Crouch Profile] dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

(en) Peter Crouch Profile

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Péter_Crouch&oldid=862511"