Odessa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Undhak-undhakan Potemkin ing Odessa.

Odessa utawa Odesa (Ukrania: Одеса; Basa Rusia: Одесса) iku pusat administratif saka Odessa Oblast (provinsi) sing ana ing sisih kidul Ukraina. Kutha iki arupa pelabuhan utama sing ana ing pesisir lor-kulon Laut Ireng lan kutha paling gedhé nomer papat ing Ukraina kanthi gunggung pedunung 1.029.000 (kaya sing kacathet ing sensus 2001).[1]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Odessa&oldid=831663"