Nysa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nysa
POL Nysa COA.svg
Lambang Nysa
POL Nysa map.svg
Lokasi Nysa
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Opole
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nysa
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Nysa (Jerman Neisse) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nysa&oldid=817941"