Nowa Ruda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nowa Ruda
POL Nowa Ruda COA.svg
Lambang Nowa Ruda
PL Nowa Ruda map.svg
Lokasi Nowa Ruda
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 37,04 km²
Pedunung: 24.397 jiwa 31 Des. 2005
Pelat nomor kendaran motor: DKL
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
57-400 Nowa Ruda
Situs wèb resmi: www.nowa-ruda.com
Politik
Walikutha: Tomasz Kiliński

Nowa Ruda (Jerman Neurode) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 24.397 jiwa (31 Desember 2005).

Putra-putri kutha[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nowa_Ruda&oldid=817723"