Noordin Mohammed Top

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Noordin Mohammed Top (lair ing Kluang, Johor, Malaysia, 11 Agustus 1968 – tilar donya ing Jebres, Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia, 17 September 2009 kanthi umur41 taun) iku warga negara Malaysia sing dadi tersangka gembong téroris sing diduga tanggung jawab marang sawetara serangan teror ing Indonesia. Kancané, Dr. Azahari wis luwih dhisik tiwas jroning sawijining panyerangan déning pasukan Detasemen Khusus 88, tim khusus antiteror Polri ing Kutha Batu tanggal 9 November 2005.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]