Noorder-Koggenland

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Noorder-Koggenland
120px
Lambang Noorder-Koggenland
LocatieNoorder-Koggenland.png
Lokasi Noorder-Koggenland
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Noorder-Koggenland.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Noorder-Koggenland iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Noorder-Koggenland&oldid=813853"