Nokén

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Nokén yaiku tas tradisional wong Papua sing digawe seka serat kulit kayu lan nggawané nganggo sirah. Biasané dienggo ngangkut kasil pertanian kayadéné sayur-sayuran, umbi-umbinan lan kanggo nggawa barang dagangan nang pasar.

Noken

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nokén&oldid=868152"