Nicole Richie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nicole Richie

in Los Angeles, California (February 2010)
Lair Nicole Camille Escovedo
21 September 1981 (umur 32)
Berkeley, California, U.S.
Pakaryan Television personality, Actress, Fashion designer, Author
Taun aktif 2003–present
Garwa Joel Madden (2010–present)
Putra/putri Harlow Winter Kate, Sparrow James Midnight
Website
nicolerichie.com

Nicole Richie (lair 21 September 1981; umur 32 taun) yaiku aktris, desainer lan sosialita kang kebangsaané Amerika Serikat, Richie anak angkat saka penyanyi soul kondhang saka Amerika, Lionel Richie, dheweké kondhang amarga perané ning reality show The Simple Life bebarebgan karo kancané nalika cilik Paris Hilton. Richie dilairaké ning Berkeley, California, mulai karir ning dunya film awit taun 2003, Dheweké kuwi penyanyi lan artis, kamampuané ning bidang hiburan kuwi turunan saka bapané kang musisi, penyanyi lan artis yakuwi Lionel Richie. [1] Dhewekké pacaré bintang Pop Amerika Serikat, Joel Madden kang kobdhang ning [[masarakat amarga perané ning reality show, The Simple Life, kang dibintangi bebarengan karo sahabat karibé kang akiré dadi kanca seteruné aktris Paris Hilton]]. [1] Nicole Richie karo Paris Hilton tau nan prakara dawa kang anggawe loroné pada seteru.[1] Awal taun 2007, Nichole Richie karo Paris Hilton ngrilis film anyar kang dimainaké bebarengan, film kasebut judulé The Simple Life 5.[1]

Taun 2011, Nichole Richie didaulat dadi hakim 'FASHION STAR'.[2] Amarga dheweké anduweni fashion line dhewe.[2] Ora heran menawa dheweké didaulat kanggo dadi hakim ning ajang kompetensi FASHION STAR, ajang kompetisi para perancang fashion.[2] Ora namung ngerancang produk, para perancang fashion mau uga ngerancang produk kang layak dipasaraké.[2] Perancang kondhang ning dunya fashion kayata Elle Macpherson lan penyanyi kang saiki nekuni dunya fashion, Jessica Simpson, uga dipercaya dadi hakim ning jang iki lan Nicole Richie bakal ndampingi wong loro mau anggoné dadi hakim utawa juriné.[2] Amarga acara iki, Nicole Richie ancang-ancang kanggo nambahaké koleksi produk fashionékang labelé House of Harlow 1960.[2] Ora namung House of Harlow 1960, Nicole Richie uga anduweni siji fashion line maneh kang diwenehi jeneng Winter Kate.[2]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Tahun Judul Sebagai Catatan
2003-2007 The Simple Life Herself 54 episodes
2003-2005 Punk'd Herself 2 episodes
2004 Eve Karen 1 episode
Rock Me Baby Amanda 1 episode
Teen Choice Awards Co-host
American Dreams Brenda Reid 1 episode
2004-2005 MadTV Kelly Ripa[3] 2 episode
2005 8 Simple Rules Ashley 1 episode
Soul Train Music Awards Host
Kids in America Kelly Stepford Film
2008 Gossip Girl TBA Expected appearance

Video musik[sunting | sunting sumber]

Tahun Judul Artis
1992 "Love Oh Love" Lionel Richie
1998 "So Into You" Tamia
2006 "I Call It Love" Lionel Richie

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d (id)biografi Nicole Richie dipununduh tanggal 29 Juli 2011
  2. ^ a b c d e f g (id)berita berita Nicole Richie dipununduh tanggal 29 Juli 2011
  3. ^ Vidio Nicole Richie nalika ning MadTV dipununduh tanggal 29 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nicole_Richie&oldid=831464"