Nicolas Chamfort

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sébastien-Roch Nicolas
Lair 06 April 1741
Clermont-Ferrand, France
Pati 13 April 1794 (umur 53)
Paris, Perancis
Jalaran pati Wounds suffered during a suicide attempt.
Kabangsan Perancis
Pakaryan Playwright, writer

Nicolas Chamfort inggih menika salah satunggaling sastrawan saking Perancis.[1] Chamfort miyos ing Clermont, Perancis sasi Juni taun 1740, lan seda ing Paris surya kaping 13 April 1794.[1]

Nicolas Chamfort nalika taksih nem

Nyerat[sunting | sunting sumber]

Ingkang nate dipunserat kaliyan Chamfort kadosta komedi, artikel politik, kritik sastra, potret, surat, lan ayat-ayat.

Padamelan[sunting | sunting sumber]

penulis utawi nyerat.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (id)global.britannica.com/ Sébastien-Roch Nicolas Chamfort dipunundhuh tanggal 23 Februari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nicolas_Chamfort&oldid=841185"