Nicolas-Claude Fabri de Peiresc

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nicolas-Claude Fabri de Peiresc.

Nicolas-Claude Fabri de Peiresc (1 Desember 1580 – 24 Juni 1637) inggih menika astronom saking Perancis. Panelitianipun menika babagan penentuan bentenipun garis bujur saking sedaya wonten ing Eropa, ngantos Laut Tengah kaliyan Afrika Utara.

Piyambakipun nate nemukake Nebula Orion nalika taun 1610.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]