Ngawèn, Gunung Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Ngawen, Gunung Kidul)
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Kecamatan Ngawèn
Peta Gunungkidul.jpg
Peta lokasi Kecamatan Ngawèn
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Gunung Kidul
Jembar wewengkon 46,59 km2.;
Cacah pedunung 31.622 Jiwa
 - Kapadhetan 678 jiwa/km2
Desa/kelurahan 6/---[1]

Kecamatan Ngawèn iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Gunung Kidul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia. Dhaérah iki kalebu istiméwa amarga senadyan saiki dumunung ing wewengkon Daerah Istimewa Yogyakarta, sebagéan dhaérah iki biyèn kalebu tlatah utawa wilayah Praja Mangkunagaran.


Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Désa ing Kecamatan Ngawèn cacahé ana enem, yaiku:

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Ngawèn Gunung Kidul, Jawa Tengah

Kelurahan: Watusigar | Beji | Kampung | Jurangjero | Sambirejo | Tancep