Neraca (akuntansi)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Neraca inggih punika laporan keuangan perusahaan ingkang gambarke kahanan harta, modal lan utang wonten perusahaan sawise setunggal periode.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Neraca_(akuntansi)&oldid=834318"