Neil deGrasse Tyson

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Neil deGrasse Tyson
Tyson ing Washington, D.C., November 2005
Tyson ing Washington, D.C., November 2005
Miyos 5 Oktober 1958 (umur 55)
The Bronx, New York City, New York, Amérika Sarékat
Dalem Manhattan, New York City, New York, Amérika Sarékat
Bidhang Astrofisika, kosmologi fisik, komunikasi èlmu kawruh
Lembaga Hayden Planetarium, PBS, Planetary Society
Lulusan saking Harvard College (B.A)
University of Texas (M.A.)
Columbia University (M.Phil.), (Ph.D.)
Mangaruhi Carl Sagan, Fred C. Hess
Notable awards NASA Distinguished Public Service Medal

Neil deGrasse Tyson (lair 5 Oktober 1958; umur 55 taun) inggih punika astrofisikawan lan komunikator èlmu kawruh Amérika Sarékat. Panjenenganipun punika kepala Hayden Planetarium ing Rose Center for Earth and Space. Wiwit taun 2006, Neil deGrasse Tyson mbetakaken acara tivi NOVA scienceNOW ing PBS, lan asring ugi tampil ing The Daily Show, The Colbert Report, lan Jeopardy!.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]