Natasha Bedingfield

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Natasha Bedingfield nalika tampil ing taun 2006

Natasha Bedingfield (lair ing London, Inggris, 26 November 1981) iku sawijining panyanyi Inggris lan adhiné panyanyi Daniel Bedingfield. Wong tuwané asalé saka Sélandia Anyar. Dhèwèké tau mencapai nomer #3 mawa singlené ing Inggris sing ajudul "Single" ing wulan Mei 2004 lan uga sawisé iku single nomer #1 mawa judul "These Words" ing wulan Agustus 2004. Album perdanané, "Unwritten" uga ana ing nomer #1 ing UK Albums Chart wulan September 2004.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]