Natar, Lampung Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Natar

Peta lokasi Kecamatan Natar
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Lampung Selatan
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Natar iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Lampung Selatan provinsi Lampung.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Lampung Selatan