Nahdlatul Ulama

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo NU
Masjid Jombang, papan kalairan organisasi Nahdlatul Ulama

Nahdlatul Ulama (Arab جمعية نهضة العلماء) dicekak NU, iku sawijining organisasi Islam sing gedhé dhéwé ing Indonesia. Organisasi iki diadegaké ing 13 Januari 1926 lan aktif ing bidhang pendidikan, sosial, lan ékonomi.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nahdlatul_Ulama&oldid=862188"