Myra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Teater Yunani Kuna ing Myra, mawa tugelan watu pasaréyan Lycian kuna ing éréng-éréng minangka latar wuri.

Myra iku sawijining kutha kuna ing Lycia, ing endi saiki manggon kutha cilik Kale (Demre) ing wektu iki Porvinsi Antalya Turki. Papané ing kali Myros (Demre Çay), ing dhataran alluvial sing subur antarané Alaca Dağ, rentang Massikytos lan Laut Aegean.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Foto lan vide[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 36°15′50″N 29°58′18″E / 36.26389°N 29.97167°E / 36.26389; 29.97167

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Myra&oldid=832097"