My chemical romance

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
My Chemical Romance
Alias MCR, My Chem
Asal Jersey City, New Jersey, USA
Génré Alternative rock[1]
Emo[2]
Pop punk[1]
Post-hardcore[3]
Taun aktif 2001 – Saiki
Label Reprise, Warner Bros., Eyeball
Magepokan karo Pencey Prep
Leathermouth
Reggie And The Full Effect
Situs wèb www.mychemicalromance.com
Anggota saiki
Gerard Way
Ray Toro
Mikey Way
Frank Iero
Tilas anggota
Matt Pelissier
Bob Bryar

My Chemical Romance utawa dicekak "MCR" yaiku grub band musik rock saka New Jersey, Amérika Sarékat. My Chemical Romance dibentuk wulan Sebtember taun 2001 déning Gerard Way lan Matt Pelissier. Saiki, anggota MCR yaiku Gerard Way (vokal), Mikey Way (bass), Ray Toro (lead guitar), Frank Iero (gitar), dan Bob Bryar (drum).


Anggota[sunting | sunting sumber]

Sing ana[sunting | sunting sumber]

  • Gerard Way – lead vocal (wiwit 2001)
  • Ray Toro – lead guitar, backing vocal (wiwit 2001)
  • Frank Iero – rhythm guitar, backing vocal (wiwit 2002)
  • Mikey Way – bas gitar, backing vocal (wiwit 2001)

Tilas anggota[sunting | sunting sumber]

  • Bob Bryar – drum, perkusi (2004–2010)
  • Matt Pelissier – drums, perkusi (2001–2004)

Jeneng Band[sunting | sunting sumber]

jeneng Band iki asale saka judul buku "Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance" sing kewaca karo Mikey Way rikala Mikey Way kerja ing Barnes & Noble.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

  • I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002)
  • Three Cheers for Sweet Revenge (2004)
  • The Black Parade (2006)
  • TBA (2010)

Tur[sunting | sunting sumber]

My Chemical Romance wis tur selama tahunan, lan dhuwe reputasi sing apik, termasuk Vans Warped tour ing wiwit kariré. My Chemical Romance nglakukna tur karo band kondhang liyané, kayata Fall Out Boy, The Used, Thursday, Green Day, Linkin Park, lan liya-liyané.

Tur-turé My Chemical Romance, yaiku:

  • Warped Tour '05 (taun 2005)
  • My Chemical Romance Tour (taun 2005)
  • Projekt Revolution '07 (taun 2007)
  • The Black Parade World Tour (taun 2009)


Hadiah lan Nominasi[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Temokna informasi luwih akèh ing My chemical romance kanthi nggolèki ing proyèk kagandhèng Wikipedia
Wiktionary-logo-en.png Dictionary definitions saka Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Textbooks saka Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Quotations saka Wikiquote
Wikisource-logo.svg Source texts saka Wikisource
Commons-logo.svg Images and media saka Commons
Wikinews-logo.svg News stories saka Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Learning resources saka Wikiversity

Cithakan:My Chemical Romance