Museum Guimet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Museum Guimet ing Paris, 2005.

Muséum Guimet (Prancis: Musée national des Arts asiatiques-Guimet utawa Musée Guimet) yaiku sawijining muséum seni Asia kang dumunung 6, place d'Iéna ing arondisemen ka-16 Paris, Prancis. Salah sijiné kolèksi muséum Guimet kang misuwur ana njaba Asia yaiku kolèksi seni Asia.

Karya seni Museum Guimet[sunting | sunting sumber]

Seni Yunani-Buddha[sunting | sunting sumber]

Seni Serindia[sunting | sunting sumber]

Seni Cina[sunting | sunting sumber]

Seni India[sunting | sunting sumber]

Seni Asia Tenggara[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Koordinat: 48°51′55″N 2°17′38″E / 48.86528°N 2.29389°E / 48.86528; 2.29389

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Museum_Guimet&oldid=864721"