Musèum Rékor Donya Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Musèum Rékor Donya Indonésia
Diadegaké 27 Januari 1990
Lokasi Jalan Perintis Kemerdekaan 275, Semarang Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Jinis Museum
Situs wèb http://www.muri.org

Musèum Rékor Donya Indonésia utawi MURI (riyén Musèum Rékor Indonésia) madeg ing warsa 1990 minangka lembaga swadaya saking masyarakat kangge ngempalaken data lan paring bebungah dhumateng sintenkemawon ingkang ngasilaken karya superlatif saking warga Indonésia sarta njejegaken raos bombong marang sedaya karsa lan karya saking warga Indonésia piyambak.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Pranala luar[sunting | sunting sumber]