Murcia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Kutha Murcia

Murcia kuwi sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Pedunungé watara 410.000 jiwa (2005).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Murcia&oldid=812958"